R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Tuňáková roláda

Tuňáková roláda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Doba vaření
15minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Doba vaření
15minutes
Tuňáková roláda
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Doba vaření
15minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Doba vaření
15minutes
Ingredience
  • Těsto:
  • 1 vejce
  • 2 lžíce nízkotučného tvarohu
  • 2 lžíce ovesných otrub
  • 1 lžíce pšeničných otrub
  • 1/2 sáčku kypřícího prášku
  • sůl
  • Náplň:
  • 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 lžíce nízkotučného tvarohu
  • 2 lžíce nízkotučného jogurtu (lepší je řecký 0 % tuku – je hustý)
  • 1/2 malé cibule
  • 1 sterilovaná okurka
  • sůl, bílý pepř
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Smícháme všechny ingredience na těsto a rozetřeme na pečící papír ve tvaru obdélníku a dáme péct do rozehřáté trouby asi na 15 minut na 180 °C. Po upečení ještě teplé smotáme jako roládu.
  2. Na náplň nasekáme cibuli, rozetřeme tuňáka a nasekáme okurku. Smícháme s tvarohem a jogurtem, osolíme a opepříme.
  3. Vychladlé těsto rozmotáme a rozetřeme na něj náplň a znovu zamotáme. Necháme ztuhnout v lednici.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept