R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Treska v těstíčku

Treska v těstíčku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Treska v těstíčku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Ingredience
  • 4 filety z tresky
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce ovesných otrub (nemusí být)
  • 2 vejce
  • 2 lžíce kukuřičného škrobu
  • kapka olivového oleje
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Filety z tresky osolíme, opepříme a mírně poprášíme ovesnými otrubami. Z vajíček a škrobu si uděláme těstíčko, které malinko osolíme a tresku v něm obalujeme. Smažíme na rozpálené pánvi s nepřilnavým povrchem buď na sucho nebo na kapce olivového oleje.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept