R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Telecí ragú z vařeného masa

Telecí ragú z vařeného masa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Telecí ragú z vařeného masa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Ingredience
  • 300 g vařeného telecího masa
  • 2 dcl nízkotučného mléka
  • 2 vejce
  • sůl, barevný pepř
  • tymián
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Teplé vařené telecí maso nakrájíme na kousky. Mléko ohřejeme spolu s tymiánem, osolíme, opepříme a smícháme s vejci a pořádně rozšleháme. Nalijeme na maso a ohřejeme, nesmíme to však už vařit.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept