• Dukanova dieta Brno
  • KDO JE PIERRE DUKAN
  • JAK TO FUNGUJE
  • MOJE ZKUŠENOSTI
  • O NÁS
  • KONTAKT
  • FB
  • Průběh diety
    Průběh diety
    • 1. Ofenzivní fáze
    • 2. Alternativní fáze
    • 3. Konsolidační fáze
    • 4. Konečná fáze
  • Co můžeme jíst?
    Co můžeme jíst?
    • Povolené potraviny
    • Přísady a pochutiny
    • Tolerované potraviny NOVĚ 2021
    • Tolerované potraviny (původně)
    • Ovesné otruby
    • Originál DUKAN produkty
  • Obecná doporučení
    Obecná doporučení
    • Všeobecné rady
    • Pohyb
    • Jojo efekt
    • Stagnace hubnutí
    • Online coaching
  • Nutriční pojmy
    Nutriční pojmy
    • Základní živiny
    • Čisté bílkoviny
    • Vitamíny, prvky, sůl a…
    • BMI index
    • Automatická kalkulačka
  • Jídelníček
    Jídelníček
    • Jídelníček na míru
    • Ukázkový jídelníček – 1. fáze
      • Pondělí – 1. fáze
      • Úterý – 1. fáze
      • Středa – 1. fáze
      • Čtvrtek – 1. fáze
      • Pátek – 1. fáze
      • Sobota – 1. fáze
      • Neděle – 1. fáze
    • Ukázkový jídelníček – 2. fáze
      • Pondělí – 2. fáze
      • Úterý – 2. fáze
      • Středa – 2. fáze
      • Čtvrtek – 2. fáze
      • Pátek – 2. fáze
      • Sobota – 2. fáze
      • Neděle – 2. fáze
  • Poradna
    Poradna
    • Dukanova dieta v restauraci
    • Dovolená při Dukanově dietě
    • Jak přežít Vánoce bez přibrání
    • Zácpa při dietě
    • Nejčastější dotazy
  • Zdravotní omezení
    Zdravotní omezení
    • DD v těhotenství
    • DD a kojení?
    • DD a cukrovka
    • DD a problémy s ledvinami
    • DD a cholesterol
  • Schůdková metoda Dukanovy diety
    Schůdková metoda
  • Recepty
    • Pečivo
    • Studená kuchyně
    • Slané obložené
    • Polévky
    • Bílé maso
    • Červené maso
    • Vnitřnosti, hovězí jazyk
    • Ryby, plody moře
    • Přílohy
    • Těstoviny Shirataki
    • Zeleninové a bezmasé pokrmy
    • Omáčky, zálivky, dresinky
    • Zeleninové saláty
    • Dezerty a sladkosti
    • Vánoční cukroví
    • Nápoje
    • od 1. fáze
    • od 2. fáze
    • od 3. fáze
Změřte si BMI
ZMĚŘTE SI BMI
Najdete nás na faceooku
NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY
dietashopbrno.cz
R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ
Dukanova dieta až k Vám domů

Šunková pizza

Šunková pizza
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
  • Kategorie Slané obložené
  • Fáze od 2. fáze
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
25minutes
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
25minutes
Šunková pizza
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
  • Kategorie Slané obložené
  • Fáze od 2. fáze
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
25minutes
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
25minutes
Ingredience
  • Těsto:
  • 3 žloutky
  • 1 lžíce nízkotučného tvarohu
  • 50 g žervé bez tuku
  • 2 lžíce ovesných otrub
  • 1 lžíce pšeničných otrub
  • sůl, pepř
  • sníh ze 3 bílků
  • Na obložení:
  • kapka olivového oleje
  • 500 ml krájených konzervovaných rajčat
  • 1 velká cibule
  • 200 g nízkotučné šunky (do 3% tuku)
  • 4 plátky nízkotučného tvrdého sýru (do 10% tuku)
  • 1 lžička bylinek (oregano, bazalka, tymián)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Na pánvi lehce potřené olivovým olejem osmahneme cibuli , přidáme okapaná rajčata, byliny, sůl, pepř a 10 minut dusíme na mírném ohni.
  2. Žloutky, tvaroh, žervé a otruby smícháme v misce, osolíme, opepříme, přidáme bylinky (nemusí být) a vypracujeme v těsto. Potom opatrně přimícháme ušlehaný sníh. Těsto dáme na plech na pečící papír ve tvaru placky, potřeme rajčatovou směsí a poklademe šunkou a sýrem. Pečeme asi 25 minut na 180 °C.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+