R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Špíz z telecích vnitřností

Špíz z telecích vnitřností
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
3porce 30minut
Porce Doba přípravy
3porce 30minut
Špíz z telecích vnitřností
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
3porce 30minut
Porce Doba přípravy
3porce 30minut
Ingredience
  • 250 g telecích ledvinek
  • 250 g telecího srdce
  • cibule podle potřeby
  • bylinky
  • sůl
  • můžeme i rajčata a papriky (jen pro dochucení, jíst můžeme až od 2. fáze)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Vnitřnosti nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Pokud použijeme papriku a rajčata, nakrájíme je také na malé plátky. Na jehlu napichujeme střídavě ledvinky a srdce s cibulí, lístky bylinek, popř. také rajčaty a paprikou. Osolíme, až budou vnitřnosti hotové.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept