R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Šlehačka po dukanovsku II.

Šlehačka po dukanovsku II.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Šlehačka po dukanovsku II.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Ingredience
  • polozmrzlé plnotučné mléko
Množství: dávka
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Polozmrzlé plnotučné mléko vyšleháme na vysoké obrátky do husté pěny. Tato šlehačka se musí konzumovat co nejdříve po ušlehání, aby nám "nespadla".
Sdílet tento recept