R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Pražma se slávkami

Pražma se slávkami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 60minutes
Porce Doba přípravy
2porce 60minutes
Pražma se slávkami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 60minutes
Porce Doba přípravy
2porce 60minutes
Ingredience
  • 1 pražma
  • 1 litr slávek
  • cibule
  • sůl, pepř
  • trochu citronové šťávy
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Dobře oškrábané slávky dáme vařit, aby se otevřely. Očištěnou rybu opepříme a dáme na pekáč s cibulí pokrájenou na kolečka. Rybu zalijeme přecezenou šťávou ze slávek smíchanou s citronovou šťávou. Pečeme nejméně ¾ hodiny. Potom přidáme slávky k rybě, osolíme a ohřejeme. Přitom stále rybu podléváme.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept