R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Pikantní krevetová polévka

Pikantní krevetová polévka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Pikantní krevetová polévka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Ingredience
  • 1 lžička olivového oleje
  • 300 g křupavé zeleniny mražené
  • 140 g hub shiitake
  • 2 lžíce thajské zelené kari pasty
  • 200 ml zeleninového nebo rybího vývaru
  • 60 g nízkotučného podmáslí
  • pár kapek kokosového aroma podle chuti
  • 300 g shirataki nudlí
  • 200 g krevet syrových
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Rozehřejeme olej ve větším hrnci, přidáme zeleninu a nakrájené houby a dusíme asi 2-3 minuty. Zeleninu a houby vyndáme z hrnce, dáme do něj kari pastu a smažíme asi 1 minutu. Nalijeme do hrnce vývar, podmáslí a kokosové aroma. Přivedeme k varu. Shirataki nudle připravíme podle návodu na obalu, propláchneme a vložíme do polévky. Přidáme krevety, vaříme na mírném ohni asi 5 minut, aby se krevety uvařily. Vmícháme vytaženou zeleninu s houbami a můžeme servírovat.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept