R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Otrubové přílohové placky pro 2. fázi

Otrubové přílohové placky pro 2. fázi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
20minut
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
20minut
Otrubové přílohové placky pro 2. fázi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
20minut
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
20minut
Ingredience
  • 2 lžíce ovesných otrub
  • 1 lžíce pšeničných otrub
  • 125 ml kuřecího nebo hovězího vývaru
  • 1 celé vejce
  • 1 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • majoránka, mletý kmín
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Ovesné i pšeničné otruby nasypeme do vroucího vývaru a za stálého míchání vaříme asi 3 minuty. Udělá se z toho taková kaše. Tu necháme vychladnout. Pak přidáme vejce, nadrobno posekanou cibuli a utřený česnek. Dokořeníme solí, pepřem a bylinkami. Na pánvi s nepřilnavým povrchem tvoříme placky, které opékáme z obou stran. Můžeme použít kapku olivového oleje, který rozetřeme po pánvi.
Sdílet tento recept