R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Kapustovo-kuřecí karbenátky

Kapustovo-kuřecí karbenátky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Doba vaření
30minutes
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Doba vaření
30minutes
Kapustovo-kuřecí karbenátky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Doba vaření
30minutes
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Doba vaření
30minutes
Ingredience
  • 300 g kuřecího masa
  • 1/4 kapusty
  • 1 vejce
  • 4 lžíce ovesných otrub
  • 2 lžíce pšeničných otrub
  • 2 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • bylinky dle vlastního výběru (majoránka, petrželka, ...)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Kapustu vaříme asi 10 minut, aby zůstala křupavá. Až vychladne, vymačkáme z ní vodu a nakrájíme ji nadrobno, přidáme mleté maso a všechny ostatní ingredience. Děláme menší karbenátky a dáme na pečící papír péct do rozehřáté trouby na 30 minut na 180 °C.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept