R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Jogurtová mokrá buchta

Jogurtová mokrá buchta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Porce Doba přípravy
4porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Jogurtová mokrá buchta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Porce Doba přípravy
4porce 5minutes
Doba vaření
25minutes
Ingredience
  • 5 vajec
  • 1 nízkotučný jogurt
  • 4 lžíce ovesných otrub
  • 6 lžic sušeného nízkotučného mléka
  • 1 sáček kypřícího prášku
  • práškového sladidla podle chuti
  • Goji (nemusí být)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Všechny ingredience smícháme a nalijeme do formy s nepřilnavým povrchem, nejlépe silikonové. Tvarově je nejlepší srnčí hřbet. Pečeme v rozehřáté troubě na 180°C asi 25 minut.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept