R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Bramboráky z kedlubny

Bramboráky z kedlubny
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Bramboráky z kedlubny
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Ingredience
  • 500 g kedlubny
  • 2 - 3 vejce
  • strouhanka z Dukanova chleba podle potřeby
  • můžeme přidat kukuřičný škrob podle potřeby
  • nízkotučné mléko podle potřeby
  • 1 cibule
  • majoránka
  • 2 - 4 stroužky česneku
  • sůl, pepř
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Nastrouháme syrovou oloupanou kedlubnu, smícháme ji s vajíčkem, strouhankou, nakrájenou cibulí a rozetřeným česnekem. Přidáme sůl, pepř a majoránku. Pokud bude potřeba, přidáme do těsta mléko. Můžeme přidat i škrob, aby to na pánvi zhoustlo. Těsto necháme 2 hodiny v chladu odležet. Bramboráky z kedlubny smažíme na rozpálené pánvi s nepřilnavým povrchem, popř. můžeme pánev zlehka vytřít kapkou olivového oleje. Můžeme je péct i v troubě na pečícím papíru.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept