Tatarský biftek z lososa klasický

Tatarský biftek z lososa klasický
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Tatarský biftek z lososa klasický
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Ingredience
  • 200 g syrového lososa
  • 1 malá cibule (lepší je ½ žluté a ½ červené)
  • 1 lžička hořčice
  • + lžička dijonské hořčice
  • citronová nebo limetková šťáva podle chuti
  • sůl, bílý pepř
  • křepelčí vajíčko (nemusí být)
  • Dukanův chléb
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Lososa naškrábeme a smícháme s najemno nakrájenou cibulí. Potom opatrně přidáme obě hořčice. Osolíme, opepříme. Poté vidličkou vymícháme, aby to mělo takovou pěknou konzistenci. Nakonec zakápneme podle chuti citronovou nebo limetkovou šťávou a promícháme. Na efekt a zjemnění posadíme při servírování nahoru uvařené křepelčí vajíčko (v poloviční skořápce). Podáváme s opečeným Dukanovým chlebem.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu Dukanova dieta shop.

Sdílet tento recept