Piškotový koláč s rebarborou

Piškotový koláč s rebarborou
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Doba vaření
25minut
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Doba vaření
25minut
Piškotový koláč s rebarborou
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Doba vaření
25minut
Porce Doba přípravy
1dávka 10minut
Doba vaření
25minut
Ingredience
  • Těsto:
  • 4 vejce
  • 3 lžíce umělého sladidla
  • vanilkové aroma (podle chuti)
  • 3 lžíce horké vody
  • 2 lžíce kukuřičného škrobu
  • 1/2 sáčku kypřícího prášku
  • Na posypání:
  • 5 stonků rebarbory
  • skořice (podle chuti)
Množství: dávka
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme se sladidlem a vanilkovým aroma do husté pěny, přidáme vodu, šleháme, přidáme škrob a kypřící prášek, zamícháme a nakonec jemně vmícháme sníh. Těsto vylijeme do formy na koláč s nepřilnavým povrchem. Posypeme nakrájenou rebarborou a skořicí. Pečeme dozlatova v rozehřáté troubě na 180°C asi 25 minut.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept