Vylepšený chléb po Dukanovsku

Vylepšený chléb po Dukanovsku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2dny 5minut
Doba vaření
40minut
Porce Doba přípravy
2dny 5minut
Doba vaření
40minut
Vylepšený chléb po Dukanovsku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2dny 5minut
Doba vaření
40minut
Porce Doba přípravy
2dny 5minut
Doba vaření
40minut
Ingredience
  • 1 celé vejce
  • 1 bílek
  • 1/2 krabičky nízkotučného tvarohu (125 g)
  • 4 lžíce ovesných otrub
  • 2 lžíce pšeničných otrub
  • 2 lžíce sypkého seitanu
  • 1/2 sáčku kypřícího prášku
  • trošku nízkotučného mléka (podle potřeby)
  • 1 lžička lněného semínka + na posypání
Množství: dny
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Vyšleháme si vejce se solí a tvarohem a pak přidáme všechny sypké ingredience a vše smícháme. Pokud je těsto moc husté, přidáme trošku mléka. Do silikonové formy na srnčí hřbet nalijeme těsto, můžeme posypat ještě lněnými semínky, kmínem nebo něčím podle vaší chuti a pečeme v předehřáté troubě 40 minut na 180°C.
Sdílet tento recept