R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Vepřová panenka v bylinkové krustě

Vepřová panenka v bylinkové krustě
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
30minut
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
30minut
Vepřová panenka v bylinkové krustě
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
30minut
Porce Doba přípravy
2porce 10minut
Doba vaření
30minut
Ingredience
  • 300 g vepřové panenky v celku
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce petrželové natě nasekané
  • 1 lžíce meduňky nasekané
  • 1 lžíce libečku nasekaného
  • 1 lžíce koriandru nasekaného
  • 1 lžička olivového oleje
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Očištěné a osušené maso osolíme, opepříme a potřeme olejem. Všechny bylinky smícháme a rozprostřeme na alobal a pak v bylinkách maso vyválíme tak, aby se ze všech stran obalilo. Nakonec maso zabalíme do alobalu a v rozehřáté troubě pečeme asi 30 minut na 200°C.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept