R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Thajská polévka s shirataki nudlemi, kokosem a lososem

Thajská polévka s shirataki nudlemi, kokosem a lososem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Thajská polévka s shirataki nudlemi, kokosem a lososem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Porce Doba přípravy
4porce 30minutes
Ingredience
  • 2 lžíce thajské červené kari pasty
  • 165 ml nízkotučného podmáslí
  • několik kapek kokosového aroma podle chuti
  • 500 ml kuřecího vývaru
  • 2 filety lososa bez kůže (každý asi 125 g)
  • 100 g shirataki nudlí
  • 1 lžička rybí omáčky
  • šťáva z 1 limetky
  • 2 jarní cibulky
  • chilli nadrcené
  • několik lístků koriandru
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Do rozehřátého nepřilnavého hrnce dáme kari pastu na pár minut a necháme rozvonět. Přidáme podmáslí, kokosové aroma a vývar a přivedeme k varu. Dusíme 5 minut a pak zeslabíme plamen a přidáme lososa. Vaříme po dobu 4-5 minut, dokud se maso neuvaří. Nudle uvaříme podle na obalu, scedíme a rozdělíme na jednotlivé talíře. Filety z lososa dáme na vrch na nudle. Přidáme rybí omáčku a limetkovou šťávou do polévky a polévkou zalijeme nudle. Posypeme nadrceným chilli, nasekanou jarní cibulkou a koriandrem.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept