R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Tatarský biftek z tuňáka

Tatarský biftek z tuňáka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Tatarský biftek z tuňáka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Porce Doba přípravy
2porce 20minutes
Ingredience
  • 200 g syrového tuňáka
  • 1 malá cibule (lepší je ½ žluté a ½ červené)
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 lžička kaparů nasekaných
  • petrželka
  • citronová nebo limetková šťáva podle chuti
  • 1 - 2 lžíce nízkotučné smetany
  • sůl, bílý pepř
  • Dukanův chléb
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Tuňáka naškrábeme a smícháme s najemno nakrájenou cibulí. Potom opatrně přidáme hořčici, kapary a posekanou petrželku. Osolíme, opepříme. Přidáme smetanu. Poté vidličkou vymícháme, aby to mělo takovou pěknou konzistenci. Nakonec zakápneme podle chuti citronovou nebo limetkovou šťávou a promícháme. Podáváme s opečeným Dukanovým chlebem.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept