Tatarská omáčka z parafínového oleje

Tatarská omáčka z parafínového oleje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 20minut
Porce Doba přípravy
1dávka 20minut
Tatarská omáčka z parafínového oleje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 20minut
Porce Doba přípravy
1dávka 20minut
Ingredience
  • 2 žloutky z čerstvých vajec
  • 1 lžička hořčice podle chuti
  • pár kapek umělého sladidla podle chuti
  • 1 lžička octu
  • sůl, bílý pepř
  • parafínový olej podle potřeby
  • 1 malá cibule
  • 2 sterilované okurky
  • 1 lžička kaparů (nemusí být)
Množství: dávka
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Do vyšší misky dáme žloutky, hořčici, sladidlo, ocet, sůl a pepř. Šleháme elektrickým šlehačem a po kapkách nebo úplně malým „čurůčkem“ přiléváme parafínový olej až do úplného zhoustnutí. Podle chuti můžeme přidat některé z uvedených dochucovacích ingrediencí. Nakonec do majonézy přimícháme nadrobno nasekanou cibuli, nadrobno nakrájené okurky a popř. nadrobno nakrájené kapary. Hotovou tatarku dáme vychladit do lednice.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu Dukanova dieta shop.

Sdílet tento recept