R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Slaná placka se sušeným hovězím masem

Slaná placka se sušeným hovězím masem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
35minutes
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
35minutes
Slaná placka se sušeným hovězím masem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
35minutes
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
35minutes
Ingredience
  • 3 žloutky
  • 1 lžíce nízkotučného tvarohu
  • 50 g žervé bez tuku
  • 2 lžíce ovesných otrub
  • 1 lžíce pšeničných otrub
  • sůl, pepř, bylinky
  • sníh ze 3 bílků
  • 8 plátků sušeného hovězího masa (může být i pršut do 3 % tuku)
  • 1 lžíce nízkotučného taveného sýru (do 8% tuku)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Žloutky, tvaroh, žervé a otruby smícháme v misce, osolíme, opepříme, přidáme bylinky (nemusí být) a vypracujeme v těsto. Potom opatrně přimícháme ušlehaný sníh. Směs vylijeme na silně rozehřátou pánev, stáhneme plamen a smažíme 30 minut z jedné strany a poté otočíme obracečkou a dopečeme z druhé strany ještě 5 minut. Na hotovou placku položíme plátky sušeného hovězího masa (nebo pršutu) a potřeme sýrem a nakonec zapečeme v troubě nejlépe pod grilem.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept