Shirataki těstoviny carbonara

Shirataki těstoviny carbonara
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
10minut
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
10minut
Shirataki těstoviny carbonara
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
10minut
Porce Doba přípravy
1porce 10minut
Doba vaření
10minut
Ingredience
  • 150 g shirataki těstovin
  • 100 g pancetty (v 1. fázi raději sušené šunky - nemá tolik tuku)
  • 2 žloutky
  • pepř
  • trochu parmazánu (v 1. fázi raději tvarůžky - 0,6 % tuku)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Žloutky opepříme dle chuti a nastrouháme do nich trošku parmezánu (v 1. fázi tvarůžků). Panchettu (případně šunku) nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi. Vyškvařený tuk raději slijeme nebo vysajeme papírovou utěrkou. Přidáme dobře propláchnuté shirataki těstoviny, necháme chvilku prohřát. Přilijeme směs žloutků a parmezánu (nebo tvarůžků) a ihned odstavíme z hořáku.
Sdílet tento recept