Nejlepší chléb po Dukanovsku od 2. fáze

Nejlepší chléb po Dukanovsku od 2. fáze
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4dny 5minutes
Doba vaření
35minutes
Porce Doba přípravy
4dny 5minutes
Doba vaření
35minutes
Nejlepší chléb po Dukanovsku od 2. fáze
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4dny 5minutes
Doba vaření
35minutes
Porce Doba přípravy
4dny 5minutes
Doba vaření
35minutes
Ingredience
  • 3 vejce
  • 1 nízkotučný tvaroh (250 g)
  • 8 lžic ovesných otrub
  • 4 lžíce pšeničných otrub
  • 1 sáček kypřícího prášku
  • 1 lžička lněného semínka (nemusí být)
  • 2 špetky soli (podle chuti)
Množství: dny
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Všechny ingredience smícháme v misce. Do silikonové formy na srnčí hřbet nalijeme těsto, můžeme posypat ještě lněnými semínky, kmínem nebo něčím podle vaší chuti, (můžeme dát i do těsta), a pečeme v předehřáté troubě 35 minut na 180°C.
  2. Chléb vyjde na 4 dny, abychom dodrželi 2 lžíce ovesných otrub na den. Raději ho dělám z 1/2 dávky, protože čerstvý je mnohem lepší. V létě dokonce ve velkém teple kvůli obsaženému tvarohu nevydrží 4 dny. Je lepší ve velkých vedrech ho uchovávat v lednici.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu Dukanova dieta shop.

Sdílet tento recept