Nejlepší chléb po Dukanovsku od 1. fáze

Nejlepší chléb po Dukanovsku od 1. fáze
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 15
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4dny 5minut
Doba vaření
30minut
Porce Doba přípravy
4dny 5minut
Doba vaření
30minut
Nejlepší chléb po Dukanovsku od 1. fáze
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 15
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4dny 5minut
Doba vaření
30minut
Porce Doba přípravy
4dny 5minut
Doba vaření
30minut
Ingredience
  • 1 celé vejce
  • 1 bílek
  • 1/2 vaničky nízkotučného tvarohu
  • 6 lžic ovesných otrub
  • 1/2 sáčku kypřícího prášku
  • 1 špetka lněného semínka (nemusí být)
  • 1 špetka soli
Množství: dny
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Všechny ingredience smícháme v misce. Do malé silikonové formy na srnčí hřbet nalijeme těsto, můžeme posypat ještě lněnými semínky, kmínem nebo něčím podle vaší chuti a pečeme v předehřáté troubě 30 minut na 180°C.
  2. Chléb vyjde na 4 dny, abychom dodrželi 1,5 lžic ovesných otrub na den.
Sdílet tento recept