R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Květáková pánev

Květáková pánev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Květáková pánev
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Porce Doba přípravy
2porce 30minutes
Ingredience
  • 1/2 středně velkého květáku
  • 1/2 cibule
  • 6 středně velkých žampionů
  • 2 rajčata
  • 1 lžička olivového oleje
  • 1 lžíce suchého červeného vína
  • sůl
  • orientální koření
  • 1 lžíce čerstvé petrželky nasekané
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme žampiony nakrájené na tlustší plátky, osolíme, přidáme orientální koření a dusíme asi 2 minuty. Potom přidáme nakrájená rajčata, celou směs podlijeme vývarem z květáku a dusíme ještě asi 5 minut. Nakonec přidáme červené víno a ještě asi minutu zlehka povaříme. Do této směsi vmícháme uvařený květák a posypeme petrželkou.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept