R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Kokosový krém z hedvábného tofu (Silken tofu)

Kokosový krém z hedvábného tofu (Silken tofu)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 10minut
Doba vaření
60minut
Porce Doba přípravy
4porce 10minut
Doba vaření
60minut
Kokosový krém z hedvábného tofu (Silken tofu)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
4porce 10minut
Doba vaření
60minut
Porce Doba přípravy
4porce 10minut
Doba vaření
60minut
Ingredience
  • 500 ml odstředěného mléka
  • 3 vejce
  • 1 lžička kokosového aroma (spíš podle chuti)
  • 200 g hedvábného tofu (Silken tofu)
  • 5 lžic práškového sladidla (spíš podle chuti)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Předehřejeme troubu na 180°C. Dáme si vařit mléko. Mezitím smícháme tofu, vejce, sladidlo a kokosové aroma. Tuto směs za stálého míchání přiléváme do horkého mléka. Hmotu nalijeme do zapékací mísy a položíme na plech s vodou. V této vodní lázni v troubě pečeme po dobu 60 minut na 180°C.
  2. Po vytažení necháme vychladnout a vychladlé pak dáme vychladit alespoň na 3 hodiny do chladničky.
  3. Po vychlazení odstraníme horní škraloup na povrchu a lehce krém rozmícháme. Podáváme ve skleničkách, posypeme lehce skořicí nebo kakaem se sníženým obsahem tuku.
Sdílet tento recept