R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Jelení ragú

Jelení ragú
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Doba vaření
30minut
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Doba vaření
30minut
Jelení ragú
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Doba vaření
30minut
Porce Doba přípravy
2porce 15minut
Doba vaření
30minut
Ingredience
  • 300 g jeleního masa
  • 1 cibule
  • 1 kedlubna
  • 4 mrkve
  • 4 petržele
  • 1 lžička olivového oleje
  • 1 lžíce rajského protlaku bez cukru (nemusí být)
  • sůl, pepř
  • tymián
  • bobkový list
  • 200 ml vody
  • kukuřičný škrob (podle potřeby)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Očištěné a osušené maso nakrájíme na nudličky a osmažíme na rozpáleném olivovém oleji. Jak se maso zatáhne, přidáme nasekanou cibuli, necháme zpěnit, pak přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme, přidáme tymián a rajský protlak. Chvilku restujeme, potom přidáme bobkový list a zalijeme vodou. Dusíme doměkka asi 30 min. Pokud se nám ragú zdá moc řídké, můžeme rozmíchat podle potřeby trošku škrobu ve vodě a pomalu za stálého míchání vléváme do ragú. Chvilku za stálého míchání povaříme.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept