R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Hovězí steak se zelenými fazolkami

Hovězí steak se zelenými fazolkami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce
2porce
Doba vaření
30minut
Porce
2porce
Doba vaření
30minut
Hovězí steak se zelenými fazolkami
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Porce
2porce
Doba vaření
30minut
Porce
2porce
Doba vaření
30minut
Ingredience
  • 2 hovězí steaky
  • nahrubo namletý pepř
  • sůl
  • 400 g zelených fazolek
  • 100 g nízkotučné slaniny nebo šunky
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička olivového oleje (nemusí být)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Zelené fazolky omyjeme, okrájíme stopky a krátce povaříme v osolené vodě. Až jsou na skus, scedíme a přelijeme studenou vodou.
  2. Mezitím steaky opečeme na sucho na nepřilnavé pánvi (popř. rozetřeme na pánvi kapku olivového oleje, aby se to nepřipalovalo). Až budou hotové, steaky dáme bokem na talíř, osolíme je a opepříme nahrubo pomletým pepřem.
  3. Do pánve od steaků dáme slaninu nebo šunku pokrájenou na kostičky, (pokud by se to moc připalovalo, kápneme do pánve olivový olej). Až se vypeče, přidáme nakrájený česnek krátce osmahnout a nakonec zelené fazolky, které trochu opečeme. Přilijeme trošku vody a ještě chvíli podusíme. Osolíme a opepříme a můžeme podávat.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept