R E K L A M A
PEČUJTE O ZDRAVÍ

Drůbeží karbenátky

Drůbeží karbenátky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
30minutes
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
30minutes
Drůbeží karbenátky
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
30minutes
Porce Doba přípravy
2porce 10minutes
Doba vaření
30minutes
Ingredience
  • 400 g drůbežího masa (kuřecí, krůtí)
  • 2 lžíce nízkotučného tvarohu
  • 1 vejce
  • 1 lžíce ovesných otrub
  • 1 malá cibule
  • česnek
  • sůl, bílý pepř
  • koření dle chuti (majoránka, ...)
Množství: porce
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Drůbeží maso pomeleme, cibuli najemno nasekáme, česnek utřeme. Všechny ingredience smícháme a vytvarujeme karbanátky, které položíme na plech na pečící papír a pečeme asi 30 minut v rozehřáté troubě asi na 150 – 180 °C.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept