Béarnská Dukanova omáčka

Béarnská Dukanova omáčka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 15minut
Porce Doba přípravy
1dávka 15minut
Béarnská Dukanova omáčka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Porce Doba přípravy
1dávka 15minut
Porce Doba přípravy
1dávka 15minut
Ingredience
  • 2 šalotky
  • malá sklenička octu
  • čerstvý estragon
  • 2 žloutky
  • 1 lžička parafínového oleje
  • sůl, pepř
Množství: dávka
Jenotky:
Postup přípravy receptu
  1. Šalotku nakrájíme nadrobno a povaříme v malé skleničce octu. Přidáme jemně nasekaný estragon a necháme vychladnout. Až je směs vlažná, za stálého šlehání přilijeme žloutky a šleháme až do zhoustnutí. Přidáme lžičku parafínového oleje, dochutíme solí a pepřem. Před podáváním ohřejeme ve vodní lázni. Omáčka je vhodná k teplému i studenému masu.
Tip

Potřebné suroviny pro přípravu receptů najdete v našem eshopu dietashopbrno.cz.

Sdílet tento recept